GARANTIE

 

* HOWSEA * biedt u ( in tegenstelling tot veel andere webshops ) 24 maanden fabrieksgarantie vanuit Nederland. Op het scherm en accu helaas maar 6 maanden

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van ons artikelen 100 % in orde is, maar mocht het gebeuren dat er iets niet klopt dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail, ( sales@howsea.com ) of whatsapp ( +31648683684 ) of stuur ons een bericht via deze shop ( zie rechts )

Wij proberen zoveel mogelijk uw toestel te repararen in Nederland, maar mocht dit niet lukken dan sturen we hem terug naar de fabriek in China, uiteraard op onze kosten.

We begrijpen dat u niet zo lang zonder een smartphone kan en wij bieden u dan ook GRATIS een leentoestel aan voor de periode dat uw toestel onderweg is.  Wij vragen ( helaas ) wel een borg van € 100,--

Onze prijzen worden elke week aangepast aan de fabrieksprijzen en dollar koers. Heeft u reeds een bestelling geplaatst dan kan de prijs niet meer veranderd worden ( niet omhoog en niet omlaag ) Wij vragen u hiervoor begrip.

 

NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE.
Wij zijn ervan overtuigd dat onze smartphones qua kwaliteit niet onderdoen voor de bekende merken, maar wel een stuk goedkoper zijn, daarom geven we u 7 dagen de tijd om het toestel te testen. Bevalt hij niet dan kunt u hem zonder problemen terugsturen, in de originele verpakking en natuurlijk niet beschadigd.
Helaas hebben we geen winkel waar u onze toestellen kunt bewonderen en testen, vandaar deze garantie.